Τρόποι αποστολής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι αποστολής

 Εντός Αττικής, λαμβάνετε την παραγγελία σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, εάν το προϊον μας είναι διαθέσιμο (βλ. σήμανση "σε απόθεμα") στην ιστοσελίδα μας.  Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται στη διεύθυνση που θα μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας.  Εκτός Αττικής θα παραλάβετε τη παραγγελία σας σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.  Yπάρχει δυνατότητα παράδοσης την ημέρα του Σαββάτου με επιπλέον χρέωση 3 € για την περιοχή της Αττικής. Επίσης, μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από την έδρα μας, 2ας Μαϊου 40 & Ελευθερίου Βενιζέλου, Ν.Σμύρνη, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Για αγορές άνω των 50 €  ο πελάτης δεν επιβαρύνεται για τη μεταφορά της παραγγελίας.  Για αγορές μικρότερου ποσού το κόστος είναι 3 € .  

Εάν ο πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει με μεταφορική της δικής του επιλογής, θα πρέπει προηγουμένως να έχει ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα.  Σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύουν οι χαμηλές χρεώσεις που έχουμε εξασφαλίσει.  Για πληρωμή με αντικαταβολή, πληρωμή δηλαδή με μετρητά κατά την παραλαβή των προϊόντων, η επιπλέον επιβάρυνση είναι 5 €.